Pozdravljene iskalke čeveljčkov. Spletna prodaja čevljev je bila želja, danes je postala del mojega življenja in mišljenja. Hvala za vsak obisk!

.

ČEVELJČKI za vse priložnosti

.

Same dobro veste da vam lahko lep par čevljev popolnoma spremeni videz iz vsakodnevnega v fantastičnega. Zato se trudim poiskati in ponuditi čeveljčke, ki vam lahko nudijo popolno kombinacijo – videz in udobje obenem.

.

V spletni trgovinici vam lahko ponudim različne čeveljčke za ženske in otroke. Vsi čevlji so premišljeno izbrani in so vrhunske kakovosti. Ponujam tudi dodatke, kot so nogavičke,vezalke in broškice za čevlje, zadnje so tudi moj lastni proizvod. Ko naročujem čeveljčke se najbolj posvetim materialom, saj sem mnenja da »čevelj mora dihati«. Izbrane modele skrbno pregledam, da pri oddaji pošiljk ne prihaja do težav.

.

Otrokova nogica raste izjemno hitro, zato verjamem da želite za najboljšo ceno kupiti dober par čevljev. Ker sem tudi jaz mamica, izbiram vam ponujene modele previdno. Vedno iščem na trgu čevlje, ki so udobni, vzdržljivi in »normalne« velikosti.

.

.

spletna prodaja čevljev

Moja mala princeska uživa ko mami "nori" pred računalnikom :)

.

Zakaj spletna prodaja čevljev?

.

Moj odgovor je preprost-čevlji dajejo piko na i tvojemu staylingu. In sama sem enostavno nora na podrobnosti in detajle!

.

Moja vizija je ustvariti spletno trgovino, kjer ima uporabnica možnost učenja in nakupa. Samo za vas si želim ustvariti popolno izkušnjo nakupovanja, torej varno, hitro, enostavno in navdihujočo.

.

Cilj podjetja je enostaven. Zadovoljiti uporabnice z čevlji in jih navdušiti z idejami kako lahko tudi stari par čevljev postane nov in spet uporaben. Cilj otroške ponudbe je ohraniti kakovost in slediti trendom otroške mode.

.

.

spletna trgovina z čevlji

Najina popolna izbira :)

Telefonsko svetovanje na čeveljčkih…

.

Sama dobro vem da se je težko odločiti za nakup, če čevlja ne vidiš in ne poskusiš. Zato sem se odločila tudi za telefonsko svetovanje. Za vsa dodatna vprašanja me lahko pokličeš kadarkoli. Če te skrbi velikostna številka, mogoče ne veš katero barvo izbrati ali bi si želela enostavno čevelj poskusiti, SEM DOSEGLJIVA na 031/888-353.

.

Želim si da na ceveljckih najdeš popoln čevelj, ki bo postal nepogrešljiv kos garderobe...

.

Spletna prodaja čevljev je postala del mojega življenja. Hvala ker si obiskala mojo trgovinico!

.

Tea Brdnik

  • Kapun Anže s.p.