Modna obutev jesen zima
15 September

Modna obutev jesen zima

Letošnja modna obutev jesen zima nima kakšnih večjih razponov od lanske. Poiskala sem kateri čevelj je hit jeseni in kakšne barve bodo prevladovale to sezono. Ostani z mano in mogoče boš dobila idejo za jutrišnji outfit …

Popolna modna obutev jesen zima 2017 za sparkle and shine

Trende modnih brvi za letošnjo jesensko in zimsko kolekcijo so malce popestrili z sijajem, a kljub vsemu še ostaja črna eleganca. Črni bulerji, debelejši podplati in širše pete so še vedno aktualni. Popoln izgled boš dosegla z kombinacijo sparkle and shine.

Na čeveljčkih se vedno trudim slediti trendom.Obišči me na ceveljcki.si in preglej poličke.

.

Modna obutev jesen zimaBleščice na veliko

.

Modna obutev jesen zima

Popolna izbira gležnarjev v kombinaciji z vezalkami

Modna obutev jesen zima

.Že imaš svoj par? Obišči čeveljčke

.

Rdeča barva čevlja pričara nekakšen drzen izgled. Rdeča barva je vedno bila izkaz ženstvenosti, zakaj je ne bi pokazala tudi pri obutvi. Na letošnjih  modnih brveh je le ta barva dobila svoj prostor. Rdeča barva je hit jeseni in zime! Pokaži svojo odločnost in drznost! Modna obutev jesen zima mora biti v rdeči barvi.

.

.

Drugačne oblike petk so vedno izzivi oblikovalcev. Oblikovati čevelj, ki je udoben in ima popoln izgled ni enostavno.

 Modna obutev jesen zima

Zanimiva oblika pete, kajne?

Čevlji s platformo so še vedno aktualni

.

Slog 80-tih in 90-tih je prinesel platforme. Za tiste, ki rade nosijo petke je takšen čevelj super izbira, saj petke niso »nenormalno« tanke. Platforme, trakovi, zaponke in veliko teksture . To ni samo zanimivo, ampak je povsem privlačno. Če iščeš drugačnost, sledi naslednji povezavi PradaČe se odločiš zanje, moraš biti usklajena tudi z oblačili, da ne izgledaš preveč retro ali mogoče celo smešno …

 .Rezultat iskanja slik za platform shoes for fall 2017

Že imaš svoj par?

.

In na koncu it is all about comfort

.

Obožujem biti mama, ampak za ta poklic potrebuješ čas. Velikokrat mi jutranjo željo, da bi oblekla in obula kaj drugačnega, zavzame moja mala princeska. Zato se največkrat odločim za udobje in sproščen videz. Kar pa ne pomeni da se ne odločam za obleke, samo bolj udobno obutev, s katero lahko preživim ves dan. In to brez bolečin. Torej udobje »it is«.

.

Modna obutev jesen zima

.

Trendi čevljev, ki so brezčasni

.

Veliko proizvajalcev se trudi, da bi oblikovali čevlje, ki bodo v trendu več let. Predvsem se osredotočajo na materiale in udobje. Čevelj na nek način kaže tvoje izražanje svetu. To se seveda lahko spreminja, vendar kupovanje brezčasnosti ni nemogoče. Če že ne drugače, se stari trendi vedno vračajo.Lahko pa klikneš na spodnjo povezavo in pregledaš trende.

https://www.youtube.com/watch?v=Aj6zrRistN8

.

Pri tem naslovu sem imela v mislih čevelj, ki ga čas ne povozi. Mednje sama štejem dober par črnih nizkih gležnarjev, superge in žal tudi črne salonarje.

.

Modna obutev jesen zimaPotrebuješ par? Klikni na salonarje

.

Vsaka ženska potrebuje par salonarjev oziroma kot pravijo women's dress shoes. Ti so zagotovo brezčasni in trendi na njih ne vplivajo veliko. 

.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Če imaš še kakšno vprašanje sem dosegljiva na 031/888-353.