Poletni sandali s polno peto
09 June

Poletni sandali s polno peto

Poletje je tukaj in poletni sandali s polno peto je obvezen del tvoje garderobe. Prečesala sem naše ponudnike in trende!

Poletni sandali s polno peto letošnjega poletja…

Končno je prišel čas ko se lahko posloviš od superg, zaprtih čevljev in »zoknov«. Ta čas je za mojo denarnico vedno bolj udaren. Ne morem se upreti ponudbi sandalov in japonk. Tudi moji princeski Neži vedno »naberem« kaj novega. Poletni sandali s polno peto so pa »itak« moja šibka točka:)

.

In čas je da si privoščiš nov par sandalov za poletje. Ker ti seveda želim omogočiti hiter in enostaven nakup sem prečesala ponudbo na spletu in poiskala 3 najbolj iskanih poletnih modelov poletnih sandalov s polno peto. Svoj par lahko najdeš tudi na čeveljčkih.

.

Prva izbira je zagotovo modra barva in visok podplat. Čudovit par čevljev – Zara.

.

sandali s polno peto

Zagotovo udobni.

.

Druga izbira so usnjeni paski in v imitaciji usnja polna peta. Spodnji model sandalčkov so od Marc Jacops.

.

Poletni sandali s polno peto

Imajo visoko peto in ne čisto polno, ampak so barve prava zmaga.

 

Tretja izbira so vedno v trendu Tommy Hilfiger sandali. Njihove trende lahko poiščen na spodnji sliki.

 Poletni sandali s polno peto

Sandali so popolnoma usnjeni

.

Veš od kod prihajajo japonke Ipanema?

.

Svetovno znane japonke Ipanema so popolnoma obnorele ves svet. So izjemno kakovostne in obstojne! Sama imam več parov, zato zares lahko govorim iz izkušenj da so »nenormalno« vzdržljivi.

.

Prihajajo iz Brazilije, kjer tudi obstaja plaža Ipanema beach – po kateri so tudi podedovale ime.  Več o plaži preberi  na tej povezavi. Na njihovi spletni strani sem zasledila, da letno izdelajo približno 250 milijonov japonk. Izdelane so iz 100% reciklirane FLEXPAN »plastike«. Prodajajo jih v 100 državah po svetu.

.

Sandali nizki

Če so ti ti sandali všeč obišči čeveljčke. Japonke in sandali že od 14,95€

.

Zagotovo pa so japonke najbolj udoben par čevljev! Tvoja noga lahko »diha«, korak je lahek in enostaven. So popolna kombinacija k različnim oblačilom. Kaj še želiš lepšega?

.

Da boš pripravljena za poletje – »outfits« za poletje 2017

.

Ob večbarvnih in potiskanih sandalih je letošnji hit seveda vintage.  Lanene hlače z visokim pasom in sandali s polno peto je popolna odšpičena kombinacija s katero boš zagotovo privabila poglede! Hit so tudi srajčke ali na preklop ali iz jeansa v svetlo modri barvi. Nosiš jo lahko odprto in imaš spodaj oblečeno majčko na naramnice s kakšnim posebnim napisom.

.

Poletni sandali s polno peto

.

Kopalke? Letošnji trend je retro stil. Kar pomeni da ima spodnji del kopalk višji pas in zgornji del je »old fashion« nederček. Ali pa enodelne kopalke. Modelov, ki so na voljo je res ogromno. Letošnji tredni pa so prijazni do oblik postav, ki imajo širše boke! Višji pas vedno poudari ozek zgornji del okoli popka in malo zakrije spodnji del.

.

 Poletni sandali s polno peto

Bodi drzna :)

.

In torbice? Ne boš verjela, ampak letošnji hit so košarice! V vseh oblikah in velikostih. In ja – mislim na pletene košarice.

 .Poletni sandali s peto

.

Ne pozabimo na poletne »oblekce«. Letos boš privabljala poglede s srajčno  obleko na preklop. Lahko oblečeš tudi preveliko srajco in kratke hlače, spneš lase v figo in obuješ nizke sandale. Ker so še jutra malce bolj hladnejša so srajčne obleke zagotovo najprimernejše. Zjutraj imaš lahko dolge rokave, čez dan pa si jih enostavno zavihaš do komolca.

.

Poletni sandali s polno peto

.

Želim ti lep sončen dan!

.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Če imaš še kakšno vprašanje sem dosegljiva na 031/888-353.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save