Spletna prodaja čevljev v Sloveniji
01 June

Spletna prodaja čevljev v Sloveniji

Hej, hoj!

Končno je sonček dvignil razpoloženja in počutje. Vsi že imamo v mislih morje. Spletna prodaja čevljev je bila ta teden moja niša. Prebrskala sem spletne ponudnike japonk in sandalov ...

Kaj sploh obsega spletna prodaja čevljev?

V Sloveniji je veliko spletnih ponudnikov čevljev. Kar pomeni, da imajo oziroma imamo v ponudbi vse modele čevljev, ki si jih lahko zamisliš. Ker je čas poletja, bom ciljala na sandale, japonke, čeveljčke s peto, poletne superge, balerinke, ...

Seveda moraš gledati tudi na material. Ker imamo pred vrati poletje sem primerjala cene sandalov s peto, brez pete in natikačev. Med ponudniki sem tudi sama. Svoj par lahko najdeš na čeveljčkih.

.

Spletna prodaja čevljev

Poletne balerinke na čeveljčkih po zares ugodni ceni

.

Cene sandalov s petko se začenja pri 20 eur in nadaljuje vse do 50 eur ali še več. Našla boš veliko odebeljenih petk z trakci in cofi. Polne petke so vedno hit poletja. Natikači in nizki sandali pa so cenovno ugodnejši in se začenjajo že pri 10 eur. Tommy Hilfiger natikači na primer segajo do 31 eur. 

.

 

Ali spletna prodaja čevljev v Sloveniji dosega rezultate?

.

Internet ima danes že vsaka družinica v Sloveniji. Po podatkih SURS-a ima internet že 78% gospodinjstev (2015). Seveda je danes kakšen procent “zraven”. Največji uporabniki so med starostjo 24 do 40 let. Spletni nakup je zagotovo lažji način nakupovanja. Imaš pregled nad cenami iz svojega kavča. Ponudbe in cene čevljev so različne, zato je težko govoriti o rezultatih. Kot veš pa vsi potrebujemo čevlje zato rezultati ne morejo biti “slabi”…

spletna prodaja čevljev

Ne pozabi na loaferke-še vedno so in! Poleti in pozimi

.

Koliko je različnih ponudnikov?

.

Spletnih trgovin z čevlji je veliko. Sama rada pregledujem in nakupujem v:

 • Deichmann

 • Pitarrosso

 • Alpina

 • Cokla

 • Chic

 • CCC

 • Obuta mačka

 • Elegance

 • Bata

Več o otroški modi za letošnje poletje si oglej na tej povezavi " otroški čevlji 2017 ".

.

 

Pomen usnjenih in udobnih čevljev v spletni prodaji?

Kadar nakupuješ preko spleta imaš na voljo samo sliko. Sicer iz več zornih kotov, ampak predmeta v našem primeru čevlja ne moreš fizično prijeti. Skoraj vse spletne trgovine se zato trudijo, da so opisi izdelkov karseda natančni in opisujejo ogledan model čevlja čim bolj realno in uporabno. Sama v moji trgovinici skušam prikazati različne velikostne številke z točnimi merami vložka velikosti 39 ali 40. Primer najdeš v spletni prodaji čeveljčkov.

.

spletna prodaja čevljev

Popolni par za poletje

.

Ker pa seveda slika in opis lahko tudi vara, ima lahko pojem usnjen čevelj več pomenov. Lahko je iz umetnega usnja, prevlečenega usnja,....Zato lahko brez skrbi med nakupom pokličeš ponudnika, če nisi prepričana ali je čevelj usnjen. Velik dejavnik je tudi cena, saj so zares usnjeni čevlji očitno dražji od umetnega usnja. Vendar v poplavi spletnih ponudnikov čevljev cena tudi ni nujen dejavnik za nakup usnjenih parov čeveljčkov. V vsakem primeru se ne boj spletnega nakupovanja. V najslabšem primeru, naročen izdelek pošlješ nazaj.

.

Spletna prodaja otroških čevljev

.

Otroški čeveljčki so "čisti potrošni material". Zakaj? Ker jih moraš kupovati mesečno, saj njihova nogica raste s svetlobno hitrostjo. Ponudnikov je ogromno. Na primer:

 • Mass
 • Cokla
 • Deichmann
 • Superge
 • Ciciban

.

spletna prodaja otroških čevljev

Espadrile Chanel

.

Cene otroških japonkic in sandalov se gibljejo čisto različno. Za Cicibanove boš lahko naštela 50 eur. Če pa se odločiš samo za usnjen notranji del in zgornji del iz umetnega usnja, pa bo dovolj že 20 eur.

.

.

Želim ti lep sončen dan!

.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Če imaš še kakšno vprašanje sem dosegljiva na 031/888-353.

Save

Save

Save

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi