Kje kupiti udobne balerinke
19 April

Kje kupiti udobne balerinke

Kljub današnjemu mrazu se je pričela sezona balerink. Poiskala in prečesala sem splet, da vam lahko pokažem kje kupiti udobne balerinke! Ostani z mano…

Pozorna bodi na material in podplat balerink

.

Kadar se odločaš za nakup balerink ali ostale obutve igra cena veliko vlogo. Predvsem moraš premisliti zakaj potrebuješ nov par čevljev. Mislim, da  je vzrok največkrat služba. Ali hodiš ali sediš, moraš imeti dober par udobnih balerink, ki lahko zdržijo najmanj osem ur in ne "tiščijo". Zato moraš biti pazljiva pri izbiri materiala.

.

Usnje je prava izbira, ali pa vsaj usnjeni vložek. Pomembno je da tvoj čevelj "diha". Velikokrat pozabimo tudi na podplat. Pomemben pa je tudi podplat balerink in njegova debelina. Preverite ali je podplat debelejši in ne drsi. Ne želimo imeti obuto nekaj kaj drsi, še posebej v teh deževnih dnevih. Zato bodi pozorna še na to. Usnjene balerinke lahko najdeš na tej povezavi.

.

udobne balerinke

Udoben in izjemo eleganten model

.

..

Če ne usnjene balerinke, kaj pa potem?

.

Usnje je narejeno iz krav, prašičev in tudi bolj eksotičnih živali, kot so aligatorji, noji, kenguruji. Pravijo da so stranski produkt velike industrije mesa. Vse več ljudi oporeka temu. Na trgu imamo tako popolne imitacije usnja z skoraj enakimi lastnostmi. Ena izmed drugih možnosti je "vegan leather".

.

Vegansko usnje je narejeno iz veganskih mikrovlaken in je zlepljeno s tkanino. Ima pa skoraj podobne reakcije kot organsko usnje in je lahko popolnoma primerljivo z njim. Obstaja tudi vegansko usnje iz gob. Preveri članek 1.

.

udobne balerinke

Vegansko usnje

.

Druga možnost pa je umetno usnje oziroma "skai". Umetno usnje lahko prepoznamo po zadnji, tekstilni strani,saj je prevlečeno z umetno maso. Umetno usnje mora biti označeno in lahko v nasprotnem primeru obutev tudi vrnete. Prednost umetnega usnje je da balerinke ali ostala obutev ne pušča barve ali sledi na nogi ali nogavicah. Obutev iz umetnega usnja je bolj ali popolnoma vodoodporna.

.

7118-14-beige-3641

Balerinke z elastiko

.

In vprašanje-kje kupiti udobne balerinke?

.

Kljub temu, da se ukvarjam s spletno prodajo, me ni strah spletnih nakupov. Ravno nasprotno. Obožujem jih, seveda jih pa moja denarnica malo manj....

.

Udobne balerinke lahko poiščeš kar na spletu, pa še cene lahko enostavno primerjaš. Veliko zadetkov je na elegantne balerinke in usnjene balerinke. Našla sem izjemno prikupne Guess balerinke (80€). Prečesala sem tudi modne zapovedi New Yorka, ter zašla v Gap trgovino. Cene se gibljejo od 40 - 50€ za par balerink. Slike lahko vidite spodaj. Obiščete pa lahko tudi to spletno trgovino z usnjemi balerinkami.

FLKOR1LEL12-GOLD-ALT1 (1)

Cutout d'Orsay flats - polka dot

Suede lace-up d'Orsay flats - camel

.

Udobne balerinke je težko "nabavit". Večina se nas drži enega modela, ki je že preizkušen in veš da je udoben. Velika večina spletnih trgovin ti omogoča da lahko izbran čevelj tudi brezplačno vrneš in si izbereš katerega drugega- primernejšega.

.

Na spodnjem filmčku si oglej razlliko med pravim in umetnim usnjem. Zanimivo!

https://www.youtube.com/watch?v=IEFPImvjCaA

.

Upam da boš našla nekaj zase!!!!!

.

.

.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Če imaš še kakšno vprašanje sem dosegljiva na 031/888-353.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save