Visoke superge za prosti čas
11 April

Visoke superge za prosti čas

Hej, hoj... Najti visoke superge za prosti čas je danes moja naloga! Ne zamudi nekaj nasvetov in idej...

.

Lahko obujem superge kamorkoli in kadarkoli???

.

Pomlad je tukaj in čas je da si malo popestriš garderobo. Letošnji modeli športnih copat so prav fantastični. Izbiraš lahko med mnogimi modeli in zagotovo lahko najdeš kakšnega zase, mogoče kar TUKAJ.

.

Moja izbira letošnje pomladi so definitivno visoke superge. Superge lahko nosiš zraven krila ali preprostih jeans hlač. Ampak obstaja pa nekaj pravil...

.

+ Superge in jeans - jeans hlače morajo biti krajše. Hlače lahko zavihaš, mogoče malo odrežeš ali skrajšaš.

.

+ Krilo mora segati čez koleno. Če je krilo enobarvno lahko obuješ večbarvne superge, ali obratno.

.

.

Visoke superge za prosti časVisoke superge za prosti čas

.

Popolne visoke superge za prosti čas...

.

Spletne trgovine z obutvijo poudarjajo udobje, kakovost, najnižjo ceno. Ampak ti si še vedno v dilemi? Ženske superge so težak zalogaj. Veliko modelov z različnimi materiali je na izbiro. Poiskala sem nekaj informacij o materialih.

+ Spodnji del podplata je narejen iz gume oziroma iz različnih gum. Zato pri nakupu razmisli za kaj pa potrebuješ superge - prosti čas ali šport? Glede na telesno dejavnost, ki jo boš opravljala, boš želela dober trden spodnji podplat.

.

+ Srednji del podplata -  je drugi del, ki v prvi vrsti ščiti nogo. Srednji podplat ponuja udobje, ki ga potrebujete za lahkotno hojo ali tek. Če ti srednji podplat ne ustreza ali ni narejen iz ustreznih materialov, jih verjetno ne boš dolgo nosila.  Poliuretan je zelo priljubljen material za izdelavo srednjega podplata. Vlijejo ga v kalup in zelo hitro postane zelo trden material, ki pomaga ublažiti učinke teka in skakanja.

.

+Zgornji del superge je, kjer so vezalke. Posebne barve in logotipi podjetij skupaj z blagovno znamko, naredijo vsak par superg drugačen in edinstven. Zgornji del -  običajno so izdelani iz platna, usnja in sintetičnega usnja.  Preberi še več o materialih športnih copatov.

Visoke superge za prosti čas
                 Visoke superge za prosti čas
.

.

Visoke superge za prosti čas ali za službo so zagotovo top izbira. Najdi še kakšno idejo na spodnjem videu.

.

Ideja za vsakodnevni outfit

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save