Spomladanski čevlji za otroke – nori modeli za letošnjo pomlad
05 April

Spomladanski čevlji za otroke – nori modeli za letošnjo pomlad

Sezona čevljev se menjuje in naše male princeske zagotovo potrebujejo nov par. Spomladanski čevlji za otroke in še več! Ostani z mano...

Spomladanski čevlji za otroke na spletu

Po dolgi zimski sezoni se prav prilega zopet nositi nekaj lažjega in bolj udobnega. Na spletu imaš veliko izbiro spomladanskih čevljev za otroke, še posebej za dekleta. Trendi sledijo ženskim modnim zapovedim. Torej letošnje pastelne barve prevladujejo.

.

Otroške superge so super izbira za pomlad. Na voljo imata športne ali malce bolj modne-elegantne superge.  Medtem ko te izgledajo bolj šik,  še vedno ohranjajo svojo športne korenine. Okrepljene so z bleščečimi modnimi detajli, kot so kovinski okraski, zadrge, bleščice in bleščice. Številni  so na voljo v nevtralnih barvah, kot so bela, črna in bež, tako da so popolna kombinacija k preostali garderobi.

.

Poiskala sem nekaj modelov za punce, deklice, mlade dame in jih lahko vidiš spodaj. Če pa mogoče obe ravnokar bereta ta blog, pa še malce prebrskaj TUKAJ in najdi nekaj zase.

2039a-mix-3035

2039a-mix-3-copy

spomladanski čevlji za otroke
Če so ti modeli všeč klikni TUKAJ

.

Koliko čevljev pa potrebuje tvoja mala princeska?

.

Cene otroških čevljev so v precejšnjem razponu. Sama vedno gledam na kakovost in udobje, da bo čim lažje hodila. Da pa ne bosta pretiravali in nakupili preveč parov, sem poiskala nekaj olajšav za jutranje obuvanje.

Čeveljčki, ki bi jih lahko imela tvoja princeska so:

  • superge, nizke ali visoke (klasika),
  • balerinke,
  • nepremočljive škornje ,
  • dežne škornje,
  • nizki čevlji z mehkim podplatom.

Med brskanjem po spletu sem našla zanimivo pesmico o čevljih :)

.

 

.

Nikoli pa ne pozabi, da so pravi čevlji za otroke ključnega pomena za zagotavljanje zdravega razvoja njihovih nogic. Vseeno mislim, da so čevlji ena od stvari v katere je treba malce več vlagati. Vsak kupljen čevelj mora otrokovo nogico podpirati in varovati, brez omejevanja gibanja (tu ciljam na pretrde čevlje, ki ne omogočajo lahkega pregibanja).

.

Zdravniki pa še vedno priporočajo, da bi se morali otroci igrati bosonogi, da osvojijo pravilno biomehaniko gibanja.

.

Želim vama uspešen in dober nakup...

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

P.S.: Če želiš izvedeti še več mnenj zdravnikov, klikni 2

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi