Šik superge za pomlad
28 February

Šik superge za pomlad

Pozdravljene . . .  Danes je moj drugi najlepši dan v letu! Pust! Dan ko si lahko karkoli, kdorkoli in še ješ lahko slastne krofe! Seveda pa je to čas ko se zima poslavlja in prihaja pomlad . . .  Aha nove superge za pomlad potrebujem

Superge za pomladne dni

Trendi so letos predvsem v pastelnih barvah. Sama, sicer ne vem zakaj, navadno izberem črno. Ampak letos pa sem se odločila in naročila, preiskala, "pregooglala" superge v roza barvi, pa v zlati, sivi, beli  in peščeni.

Sicer pa, zakaj bi nosila superge, ki jih ima polovica Slovenije? Predlagam ti, da se odločiš za nekaj drugačnega. Dovolj je turobne zime! Prihaja pomlad! Na voljo imaš res veliko izbire, od superg z platformo do nizkih, mehkih, udobnih superg, z majčkenim detajlom. Cofom seveda.Če želiš najti svoj par, obišči NAS

Superge

Superge in zanimive kombinacije

Ne boj se jih kombinirati k obleki, kostimu in tudi zares super izgledajo zraven kril! Sama sem letošnjo zimo preživela v črno/svetlečih supergah. Ker imam službo v recepciji hotela in ker moraš biti šik urejen, sem si sama nabavila superge za službo.

In bila je super odločitev. Imajo malo platforme, tako da so res udobni, nimajo vezalk, ampak imajo zadrgo. Superca za obuvanje. 

trampki2

5cac57271fd198214cfb536340344833 8d68049b155b0b951fe497980b0b8ec5 a467d95066099aea18af5a8d1879d095

Različne kombinacije kot vidiš na slikiah lahko še najdeš TUKAJ

Idej in kombinacij je kar nekaj. Samo odločiti se moraš da boš malo bolj drzna. 

New York trendi superg

Teden mode, ki je potek v New Yorku jeseni lanskega leta, je podal zapovedi letošnjega leta.

Poiskala sem ti nekaj slikic, da se bo tvoja odločitev kdaj mogoče hitrejša . . . Vem, da če zelo hitro slediš modnim trendom v tujini, lahko privabiš veliko pogledov. Saj pri nas velja da modne zapovedi na naše modne brvi prihajajo malce z zamudo . . . Ali pa se že med tem časom lahko trend tudi spremeni. Zato ne skrbi in preglej malo slik . . .

visvim-spring-2017-collection 

  antonio-marras-details-spring-summer-2016-mfw119   

 baja-east-spring-2017-collection

Upam da boš danes imela lep pustni dan . . .

Še en pozdrav od mojega malega pusta hrusta

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi