Čudoviti otroški gležnarji piščančki
02 January

Čudoviti otroški gležnarji piščančki

Otroški gležnarji piščančki so super izbira za otroško obutev . . . Na voljo imaš poplavo različnih odtenkov rumene in maso različnih materialov. Razmišljala sem o njihovi zgodovini. Ostani z mano in preberi nekaj zanimivosti o Timberland čevljih in otroških glržnarjih.

Vse o piščančkih - seveda gležnarjih . . .

Piščančki čevlji so najprej veljali za delovne čevlje in sicer obstajajo že od leta 1973. Kaj hitro so postali zaščitni znak HIP - HOP- a. Zgodovina te znamke se je začela leta 1918, ko je Timberland ustanovitelj Nathan Swarts začel ustvarjati svojo kariero v Bostonu, Massachusetts, kot vajenec.
.
Se spomniš mogoče na Jordanke, superge? V 90- tih so bile izjemno popularne, ampak so ti piščanki že takrat dosegali svetovne vrhe prodaje. Ker mladi izjemno radi posnemajo svoje vzornike, so kar hitro pričeli z izdelavo manjših številk. Danes lahko kupiš piščančke za otroka v vseh možnih velikostih.
.
Najdeš jih lahko tudi tukaj
.
Super izbira za vsako nogico
.
.
.
Kot izjemno zanimivost sem na njihovi spletni strani prebrala, da je podjetje Timberland objavilo prvi komercialni oglas z čevlji. 

.

Včasih ceno gležnarja piščančka pretehta izgled

.

Kombinacija k krilu . . .

Če se odločiš za nakup originalnih gležnarjev piščančkov za otroke ali odrasle, bodi pozorna na: 

  • očitna je škatla, originalni Timberland čevlji so postavljeni v reciklirano embalažo
  • bodi pozorna na logo, na internetu preveri pravilno velikost loga na podplatu
  • šivi, na čevlji so v popolni liniji z kratkimi predahi, tudi to lahko preveriš
  • teža čevlja, čevelj ne sme biti lahek

.

.

Izbira za vso družino

Če želiš še več podrobnosti klikni na to povezavo 2.

In kaj je na njih tako posebnega?

Piščančki čevlji so neverjetnega izgleda, so edinstveni in poznajo jih res čisto vsi na svetu. So super izbira za dnevno nošenje, primerni za različne kombinacije in so dosegljivi vsem. Originalni piščančki so narejeni iz debelega grain-nubuck usnja in podplata iz posebne gume. So neverjetno vzdržljivi in jih lahko imate kot del svoje garderobe več let. Tukaj pa ne pozabi na vzdrževanje. Na spletu sem tudi zasledila več filmčkov, kjer lahko vidiš kako čistiti usnjene čevlje in jih pripraviti na zimo, da ne prepuščajo.

Ponudbo si lahko ogledaš TUKAJ

.

Jaz sem se odločila za nakup otroških piščančkov, vendar ne Timberlandovih, kajti nogica moje hčerke raste z tako "brzino", da menjujemo njeno obutev na nekaj mesecev.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi