Zakaj sem se kljub neverjetni konkurenci podala v spletno trgovino s čevlji?
16 December

Zakaj sem se kljub neverjetni konkurenci podala v spletno trgovino s čevlji?

Moja strast so čevlji. Spletna trgovina z čevlji je bila moja dolgoletna skrita misel . . .

Vprašanje zakaj pa ravno trgovina z čevlji?

Že od malih nog sem bila "nora" na čevlje. Moja mami je vedno popuščala pri mojih nakupih različnih parov čevljev. Je mogoče mislila da me bo prej kot slej minilo? Ko sem pričakovala mojo malo princesko, sem nenehno razmišljala v tej smeri. Potem sem dobila ta mali zaklad in čas je kar poletel mimo mene. Letos pa je ta majhna misel postala resničnost. Vprašanja so kar letela. Zakaj bi sploh imela spletno trgovino z čevlji, če pa je na spletu ogromno velikih ponudnikov. Zakaj pa ne, je bil moj odločen odgovor. 

foto-3_fotor

Če iščeš nov par čeveljčkov, hitro po nakupih

.

Poplava trgovin z čevlji

Moja spletna trgovina je moj vidik na svet. V njej so skrite vse moje vizije, cilji in želje. Če gledamo mojo konkurenco sem res majhna ribica v morju, ampak je ta spletna trgovina moj "dojenček". Z mojo ponudbo čevljev želim pokazati, da je manj včasih tudi dovolj. Z podrobnimi opisi svojih produktov ti želim olajšati nakup, da boš videla, da nič ne skrivam. In kar naročiš tudi dobiš. Vsi čevlji so proizvod evropskega podjetja, ki stoji za svojo kvaliteto. Prebereš lahko tudi kakšen blog zapis, ki ti lahko olajša spleten nakup.

unnamed

Stajliš nizki čevlji, ponudbo lahko najdeš TU

Trudim se biti tudi ustvarjalna, v smislu ponujenih dodatkov. Sama izdelujem tudi broške za čevlje, ki so namenjeni različnim oblikam čevlejv. Lahko si jih zapneš na salonar, gležnar ali supergo. Tukaj imam ogromno možnosti, saj so te zaponke pravi hit. V prihodnjih dneh imam cilj narediti še kakšno s cofi, ki bi si jih lahko zapela na supergo. Te broške imajo z zadnje strani všito ali zlepljeno zaponko za čevelj (ang. shoe clip), ki ti omogoča da jo lahko daš kamorkoli na čevelj in te ta kovine ne moti.

collage_fotor

Broške za čevlje

Drugačnost sem iskala tudi med ponudniki prevozov. Zato lahko tebi ponudim tudi brezplačno možnost menjave čeveljčkov. Kar pomeni, da napačen čevelj zamenjamo z novim in to kar od doma.

Če želiš izvedeti še kaj več, preberi naslednji članek Obutev je moja strast.

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Save

Save

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi