5 fantastičnih ženskih gležnarjev za vsako priložnost
14 December

5 fantastičnih ženskih gležnarjev za vsako priložnost

Ženski gležnarji so super izbira za že zares hito bližajočo zadnjo noč v letu. Potrebuješ dober par gležnarjev za najdaljšo noč v letu.

Top izbira za ženske gležnarje

Najprej preglej gležnarje z vezalkami. Ti na sliki imajo 8 cm visoko peto, ki na nogi izgleda fenomenalno. Gležnarji so iz semiša in imajo notranji vložek sestavljen iz tekstila. Obujete jih lahko zraven hlač, kril in obleke. Mimogrede že imaš izbrano " črno oblekco " za silvestrovo? Če ne, lahko najdeš idejo TUKAJ.

.

Ti semišni gležnarji imajo vezalke, s katerimi si lahko zavežeš čevlje na tisoč in en način. Pomagajo pa tudi tvojemu gležnju, saj si jih lahko zavežeš na način, da tvoja noga preživlja čim manjše bolečine.

cevlji-23 

Poišči svoje TUKAJ

 

Če ne nosiš veliko petk, imaš možnost da izbereš gležnarje z debelejšo peto. Tudi višina teh petk je 8 centimetrov, ampak so gležnarji malce bolj udobni. Podplat je sestavljen iz nedrsečega materiala (100% drugi materiali). Debelina podplata je 0,5 centimetra. Resice, ki visijo, so snemljive. Ta čevelj je super izbira, če si se odločila da boš najdaljšo noč preživela v hlačah. Zraven jeansa ali črnih hlač boš z temi gležnarji zagotovo blestela.

 

z8rw4cpba995_1_bla_3540

Izbira zate?

Če pa boš silvestrovo preživela na trgu, na mrzlem, pa ti priporočam te zimske škornje. Notranja podloga je sestavljena iz umetnega krzna, ki zadržuje toploto. Podplat je sestavljen iz debelejše nedrseče gume in je super izbira za mrzle noči.

skornji-rjavi 8174-14 zimski-skornji

Velika izbira barv, ki jo lahko poišeč kar TU

 

Če pa si po duši "rokerca" sem našla pravi čevelj zate. Ti črni ženski gležnarji izgledajo naravnost "noro". Notranji vložek je sestavljen iz toplega tekstila. Podlat je debelejši in sicer meri 1 cm. Ta čevelj je usnjen in ob normalni uporabi ne premoči. Lahko mu rečeš tudi polškorenj, ker je malce višji od gležnarja.

x691-1-bla-3641

Polškorenj

Ti sivi ženski gležnarji pa so izjemno udobni in so lahko izbira prav za vsako žensko nogo. So tudi usnjeni in ne premočijo. Debelina podplata je 1 cm in notranji vložek je sestavljen iz toplega tekstila. Primerni so za službo in seveda tudi za silvestersko noč. Z njimi boš prav zares lahko korakala pozno v noč in zjutraj ne boš imela bolečih nog. Se prilagodijo tvoji nogi in so mega izbira.

iqcos6mc1107a_5_grey

Sivi gležnarji za prav vsak dan . . .

 

 

.

Veliko dobre družbe vam želim v tem veselem decembru!

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

 

Save

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi