5 prekrasnih idej za otroško zimsko obutev
14 December

5 prekrasnih idej za otroško zimsko obutev

Otroški zimski čevlji so izjemno pretehtan nakup. Predstavila vam bom pet prekrasnih idej za nakup zimske obutve in dodatkov . . .

Nevsakdanji otroški zimski čevlji

Otroški gležnarji so lahko primerna obutev za šolo in vrtec.  Gležnarji, ki so prikazani na sliki, imajo notranji vložek iz toplega tekstila. Primerni so za jesen in zimo.

Ob straneh je dodana zadrga, da si lahko tvoja malčica lažje sezuje ali obuje čeveljčke. Podplat je sestavljen iz debelejše gume, ki meri 0,5 cm, debelina pete pa meri dva in pol centrimetra. Gležnarji so dobra izbira za nakup saj jih princeska lahko nosi zraven oblekc, kril, hlač, jeansu, . . .

 

y457a-mix-31-36-2 y457a-mix-31-36-3-kopija

Podrobneje si lahko otroške gležnarje ogledaš TUKAJ

.

Ne pozabite na vložke za čevlje. Otroška obutev mora male nogice podpirati pri razvoju in s pomočjo vložka lahko tudi cenejše čevlje spremenite v nekaj dobrega. Moraš pa biti pozorna na velikost čevlja. Če se odločiš za vložek mora biti otroški čevelj malo večji, da imajo otrokovi prstki še vedno prostor. Pravilo enega prsta. Na naslednji povezavi sem našla nekaj zanimivih podatkov, klikni SEM.

 

.

 

Otroški zimski čevlji so lahko tudi visoke superge. Prav tako kot gležnarji, lahko te nosijo otroci jeseni in pozimi. Superge na spodnji sliki so podložene z umetnim kratkim krznom, ki zadržuje toploto. Podplat je narejen iz nedrseče gume (100% drugi materiali), ki omogoča lažjo hojo. Debelina podplata je 1 cm. 


 

 

2039a-mix-2-copy 2039a-mix-3-copy 

Ostale barve najdeš kar TU


.

 

Četrta ideja je nakup zimskih otroških gležnarjev, "piščančkov". Tudi otroci so lahko v trendu . . . Ti gležnarji so primerni za zimo, saj imajo debelejši podplat, notranjost obutve pa je iz debelejšega tekstila. Debelina podplata je en centimeter. Moja hči ima en par v svoji mali garderobi in izgleda super šik ko jih nosi. Sama sem jih impregnirala s sprejem, tako da je zagotovo varna pred snegom.

 

o4la47mlbs_102_1

Popularni "piščančki" tudi za otroško nogico

 

 

Peta ideja pa so zares tople nogavičke. Poiskala bi takšne ki segajo do kolen z različnimi vzorci. Proizvajalci "zoknčkov" ne zamujajo pri trendih. Možnosti je res ogromno, od organskih nogavičk do pletenih, kot so jih včasih pletle naše babice.

324c0c3a50fa76dc9a525c6ddf447e92

Z mojo hči nenehno iščeva po spletu različne čeveljčke, lahko naju vidiš kar TUKAJ . . .

 

 

 

 

 

Tea Brdnik

 

 

avatar1

ceveljcki.si

 

 

Save

Save

Save

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi