Piščančki čevlji za najmlajše
02 December

Piščančki čevlji za najmlajše

Ojla . . . Piščančki čevlji so še vedno top izbira za tvojo malo princesko!

Najboljši piščančki čevlji za otroke

Rumeni bulerji so hit zim že nekaj let. Cenovno najdražji soTimberland čevlji. Med brskanjem sem našla članek 10 stvari, ki jih zagotovo niste vedeli o "Timberlankah".  Vendar na spletu, in seveda s tem mislim na spletne ponudbe po Sloveniji, lahko najdeš dobre, ugodne in hitro dosegljive piščančke za otroke. Kot pravi članek, so Timberlanke postale popularne ko so jih začeli nositi Ameriški raperji, torej so čevlji predstavljali nekaj drugačnega, novega, dobrega.

.

Ti čevlji izgledajo fenomenalno na otroški nogici in na koncu jih lahko kombinirate h kateremu koli kosu oblačila.


Timberland čelji za otroke (Pinterest)

Šik, trendovsko in hit med mladimi - piščančki čevlji . . .

.

Mogoče se sprašujete kaj mi je, zakaj bi pa jaz in moj otrok morala slediti trendom in kupovati te drage čevlje. Na koncu jih pa tako nosil le eno sezono. Vem ja, ampak sem sama še vedno mnenja da raje kupim dobre in kakovostne čevlje, pa pač manj oblačil.

.Piščančki čevlji

Hitro v šoping TUKAJ

Vseeno pa, kot sem prej omenila, lahko najdeš piščančke čevlje ki so tudi udobni in nepremočljivi, po nižji ceni. Samo malo moraš pobrskati po spletu. Trendi pa enostavno ostajajo in tudi sama jim rada sledim, pa čeprav ravno ne po cenovni poti.  :)

.

Najprimernejše kombinacije za piščančke

.

Moja mala princeska ima en par doma. Najraje jih nosi zraven:

  • oblek z tutujem . . .
  • kavbojkam (vsem jeansu)
  • in še zraven trenerk

.

Seveda si sama izbira kombinacije, ampak želim povedati da jih nosi najraje in praktično jih lahko res nosim zraven vseh oblačil. Kar meni izjemno olajša jutro, pred vrtcem. Če imaš čas še lahko preber članek Otroški čevlji. Na sliki lahko vidiš da lahko vsa družina sodeluje . . .

.

Piščančki čevlji
Kombinacija za vso družino (Pinterest)

.

Piščančki čevlji za vsako nogo

Ti čevlji so sopomenka za udobje. Za najmlajše lahko najdeš tudi takšne, ki imajo ob strani zadrgo. So tako rekoč tudi škornji, katerim lahko menjuješ videz na primer z vezalkami. Če si za tradicijo in trende se definitivno odloči za njih, mogoče celo za vso družino . . . Če pa še želiš malce pogledati ponudbo čeveljčkov za otroke pa kar klikni.

.

 

Tea Brdnik

avatar1

ceveljcki.si

Save

Save

Save

Save

Save

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi