Čeveljčki svetujejo
09 October

Čeveljčki svetujejo

Čeveljčki svetujejo

Da boš lahko brez skrbi brskala po spletnih trgovinah in naročevala, sem poiskala deset "must have" kosov oblačil zate in nekaj nasvetov za varen nakup preko spleta. 

Prvi in seveda osnovni kos oblačila v tvoji omari je sexi črna obleka. Zato je prvi 'must have' kos ČRNA OBLEKA. Na sliki lahko vidite trendovsko črno obleko, kjer je krilo narejeno iz tutu-ja. 

Foto: Pinterest

Če smo že omenili tutu, je drugi 'must have' kos KRILO iz tutu-ja! O ja ... krilo, oprijeta majica, naši čeveljčki in že ste pripravljene za akcijo!!!

Foto: ČEVELJČKI

Tretji kos je seveda USNJENA JAKNA.  Če ste v fazi nakupa, vam predlagamo da ostanite kar pri klasiki. Čeprav se trendi nenehno spreminjajo je klasična usnjena črna jakna zadetek v polno. Četrti kos so ČRNE HLAČE do gležnjev (3/4). Nosite jih lahko z visokimi petami, supergami ali škornji. So primerne za vse letne čase in so čista klasika.

Foto: Pinterest

Peti kos so udobne JEANS HLAČE. Dejstvo je da jeans ne bo šel nikoli iz mode. Letošnji trendi so 3/4 jeans hlače, lahko so tudi zavihane in obvezno raztrgane.esti kos SVILENA BLUZICA in je odličen način kako lahko razširite svoj stil. Nosite jih lahko k vsem (hlače, jeans, krilo, ...). 

Foto: Pinterest

Sedmi "must have" je usnjen ČRN PAS. Osmi je ujemajoča PIŽAMA.

Foto: Pinterest

Deveti je preprosta BELA MAJČKA. Lahko jo oblečete k krilu, jeansu ali elegantnim črnim hlačam. Lahko jo imate 'potlačeno' za pas ali pa ne.

Foto: Pinterest

Deseti je PLAŠČEK. Stil letos vodi med kariraste vzorce, široke kroje, zaobljena ramena v kombinaciji volne in usnjenih rokavov.

Foto: Pinterest

Čeveljčki svetujejo: NAKUPOVANJE BREZ SKRBI ...

Da bo nakupovanje iz kavča dobra izkušnja zate, sem pobrskala in poiskala nekaj nasvetov.

  • Potem, ko ste v spletni trgovini naročili izdelek, vam mora trgovec po elektronski pošti potrditi, da je naročilo prejel.

  • Tudi za izdelek, kupljen po internetu od slovenskega trgovca, imate v primeru napake na izdelku enake pravice kot pri običajnem nakupu v trgovini (jamčenje za stvarne napake, garancija). 

  • Poiščite elektronski naslov prodajalne oziroma njihov spletni obrazec za kontakt s strankami. Postavite vprašanje o kakšnem artiklu. Odgovor boste prejeli po elektronski pošti. Če odgovor prejmete od kakšnega velikega ponudnika brezplačne elektronske pošte, kot so recimo Gmail, Hotmail ali Yahoo, potem nekaj ni v redu. Resna podjetja uporabljajo svoje lastne domene.

  • Spletne trgovine , ki imajo Western Union in MoneyGram, navedeno kot plačilno sredstvo, je znak za alarm in se jih raje izogibajte. Pri plačevanju mora biti obvezno uporabljen šifriran prenos podatkov HTTPS. Običajno takrat vidimo ključavnico v brskalniku.

Tea Brdnik    

                                  

                                                                                                                                                                                            

Save

Oddajte svoj komentar

Reload

Potrdi