Japonke bele

INFO

  • Product Code: S1

14,95 €

RAZPOLOŽLJIVE MOŽNOSTI

Japonke

Opis izdelka:

  • Zgornji del: guma
  • Spodnji del: guma
  • Dodani kamenčki
  • Debelina podplata meri 0,5 cm
  • Nastavljiv pasek okoli gležnja

Bele poletne japonke na ČEVELJČKIH

Izbrane poletne bele japonke si našla med poličkami sandalov. So primerne za službo in prosti čas. Njihova nevtralna barva ti omogoča da jih lahko obuješ k katerikoli barvi oblačila in torbice. So izjemno lahke in "mehke".

Ženske bele japonke imajo sledeče velikostne izmere ( da boš lahko nakupovala brez skrbi bom v naslednjih dneh izmerila vse velikostne številke)

Japonke so najbolj udobna obutev na planetu

Japonke in pika!

Sandali so skupina, v katero spadajo japonke, natikači, odprti čevlji z visoko ali nizko petko,....

Vse o japonkah ...

Sandale so nosili že v antični Grčiji. Imeli so več trakcev, da so si jih ženske lahko lažje zavezale okoli gležnja. Podplat je bil narejen iz goveje kože. Prilepljen je bil v več plasteh. Že takrat so imele samo en in edini pomen - čisto udobje!

Danes imamo ogromno vrst japonk/sandalov/natikačev. Kot je ogromno modelov je tudi veliko različnih materialov. Najbolj neuničljive in mehke so japonke iz gume.

Pod izrazom japonke vsi razumemo Ipanema japonke. Te izvirajo iz Brazilije. Ime so dobile po znameniti brazilski plaži - Ipanema beach. Več preberi na tej povezavi - Ipanema japonke. Narejene so iz kavčuka. Delavci jih izdelajo v pičlih 26 sekundah. Po podatkih, ki jih imajo objavljene na svoji spletni strani, pravijo da letno naredijo 250 milijonov parov japonk.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: