Otroške superge so super obutev za vsako nogico. Poišči svoj par med našimi poličkami.

Kakovostne otroške superge
Na voljo so športne ali malce bolj modne-elegantne superge.  Medtem ko te izgledajo bolj šik,  še vedno ohranjajo svojo športne korenine. Poiščeš lahko še bleščeče modne detajle, kot so kovinski okraski, zadrge, bleščice in bleščice in bo punca obuta kot se šika.Sem mnenja, da so čevlji ena od stvari v katere je treba malce več vlagati. Vsak kupljen čevelj mora otrokovo nogico podpirati in varovati, brez omejevanja gibanja (tu ciljam na pretrde čevlje, ki ne omogočajo lahkega pregibanja).
Po superge na ceveljcki.si!
Spletna trgovina ceveljcki.si so vaša prava izbira. Zagotavljamo vam 100% kvaliteto online otroške obutve in ugodno ceno z izjemno hitro dostavo na dom. In ne pozabi - če naročeni čeveljčki niso prave velikosti, ti kar domov pripeljemo nove - in to brezplačno!!!!Ne skrbi za velikost in dostavo in vstopi v našo hitro košaro.
SUPERGE OTROŠKE
otroski-cevlji
35,00 €

Najbolj šik otroške superge Opis izdelka: .Zgornji del: tekstilno usnje, lakirano umetno usnje Podloga in vložek: tekstil (topla podloga) Podplat iz nedrsečega materiala (100% drugi materiali) Debelina podplata: 1 cmVzdrževanje: čisti z vlažno krpo.

35,00 €
Na zalogi
SUPERGE OTROŠKE
otroski-cevlji
35,00 €

Najbolj šik otroške superge . Zgornji del: tekstilno usnje, lakirano umetno usnje Podloga in vložek: tekstil, primeren za zimo Podplat: 100% drugi materiali Debelina podplata: 1 cm Prikazane superge so 1/2 velikostne številke večje. Torej če si med številko 32 in 33 izberi raje 32.

35,00 €
Izdelek na voljo z različnimi možnostmi
SUPERGE OTROŠKE
otroski-cevlji
35,00 €

Najbolj šik otroške superge Opis izdelka: .Zgornji del: tekstilno usnje, lakirano umetno usnje Podloga in vložek: tekstil, primeren za zimo Podplat iz nedrsečega materiala (100% drugi materiali) Debelina podplata: 1 cmVzdrževanje: čisti z vlažno krpo.

35,00 €
Na zalogi
Prikazujem 1 - 3 od 3 izdelkov