Čevlji z visoko peto so obvezni del garderobe vsake ženske. Poišči svoj par med našimi poličkami…

Elegantni čevlji s peto
Ker smo še na začetku v ponudbi ni veliko čevljev so pa garantirano kakovostni. V ponudbi lahko najdeš črne usnjene salonarje in seveda ostale čevlje z visoko peto. Črni usnjeni salonarji imajo usnjen podplat in anatomsko oblikovan vložek. So prva izbira za službo. Midi krilo, kratko krilce, krilo do kolen, vse te možnosti so odlične za kombinacijo elegantnih čevljev s peto. Dolžina midi krila je meni najljubša, skrije boke, saj jo lahko nosim višje (kot visoki pas), zraven lahko kombiniram kakšno srajčko ali pa preprosto majico in čevlje s peto. Lahko pa so tudi neverjetna kombinacija k jeansu. Zagotovo boš zablestela.
Zakaj ravno čevlji z visoko peto?
Ker so zares nuuuujen del garderobe! Lahko si jih naročiš kar preko spleta in brez skrbi jih lahko tudi menjaš, če misliš da ti velikost ne ustreza. Lahko pa velikost preveriš tudi na tej telefonski številki: 031/888-353.
ČEVELJ S PETO
cevlji-z-visoko-peto
29,95 €

Najbolj šik čevelj/salonar Opis izdelka: Zgornji del: semiš Podloga in vložek: umetno usnje Podplat: 100% drugi materiali Višina pete: 10 cmVzdrževanje: brisanje z vlažno krpo.

29,95 €
Na zalogi
ČEVELJ S PETO
cevlji-z-visoko-peto
35,95 €

Najbolj šik čevelj/salonarZgornji del: usnje Podloga in vložek: usnje Podplat: 100% drugi materiali Višina pete: 7 cmVzdrževanje: čisti z vlažno krpo.

35,95 €
Na zalogi
ČEVELJ S PETO
cevlji-z-visoko-peto
29,95 €

Najbolj šik čevelj/salonarSestava: zgornji del: semiš vložek in podloga: tekstil podplat: 100% drugi materiali višina pete: 10 cmVzdrževanje: čisti z vlažno krpo.

29,95 €
Na zalogi
Prikazujem 1 - 3 od 3 izdelkov